Despre teste

Pentru cine?

Avem grijă ca informația livrată să fie actualizată și structurată; astfel încât procesul de învățare să fie unul comod, util și interesant. Pe platformă găsești informații utile, video-uri, postere, imagini, tabele, dar și o serie de activități și teste care te vor ajuta să verifici nivelul tău de înțelegere a cunoștințelor noi. Resursele și activitățile propuse sunt elaborate de cadrele didactice din școlile profesionale, dar și de profesioniști consacrați în domeniu. Informația partajată creează oportunități de învățare individuală care vine să completeze și să consolideze procesul de învățare din școală!

De ce?

Platforma online MESERIA MEA te ajuta să te formezi profesional și îți oferă un material educațional diversificat. Avem grijă ca informația livrată să fie actualizată și structurată; astfel încât procesul de învățare să fie unul comod, util și interesant. Pe platformă găsești informații utile, video-uri, postere, imagini, tabele, dar și o serie de activități și teste care te vor ajuta să verifici nivelul tău de înțelegere a cunoștințelor noi.

Cand?

Avem grijă ca informația livrată să fie actualizată și structurată; astfel încât procesul de învățare să fie unul comod, util și interesant.

Platforma online MESERIA MEA te ajuta să te formezi profesional și îți oferă un material educațional diversificat. Pe platformă găsești informații utile, video-uri, postere, imagini, tabele, dar și o serie de activități și teste care te vor ajuta să verifici nivelul tău de înțelegere a cunoștințelor noi.